zimek napisał(a):

Jagiellonia Białystok:
- Grzegorz Sandomierski (21 lat)
- Tomasz Kupisz (20 lat)
- Kamil Grosicki (22 lata)
Cała trójka warta wykupu, pytanie tylko czy jakiś Polski klub stać na to
Korona Kielce:
- Piotr Malarczyk (19 lat)
- Hernani José da Rosa (26 lat)
- Vlastimir Jovanović (25 lat)
Tak Jovanocić robi bardzo dobre wrazenie ale poczekajmy chociaż do końca rundy czy utrzyma poziom. Pozostała dwójka do obserwacji. Tyle że znowu kasa sie kłania (chociaz Hernani był zatrydniony jeszcze przed era Sasala i wtedy piłkarze tak jak Wilk mieli kwoty odstępnego więc może by się udało).
GKS Bełchatów:
- Mateusz Cetnarski (22 lata)
- Marcus Vinicius da Silva (26 lat)
- Grzegorz Kuświk (23 lata)
- Maciej Małkowski (25 lat)
Cetnarski póki co aż tak mocno mnie nie przekonuj ale fakt można śledzić, pozostali mogliby Nam pomóc pytanie ile taka pomoc będzie kosztować?
Lechia Gdańsk:
- Luis Santos DELEU (26 lat)
- Hubert Wołąkiewicz (24 lata)
- Bedi Buval (24 lata)
- Abdou Razack Traore (21 lat)
Z Lechi to chyba nic nie uda się Nam wyjąć, ale same propozycje jak najbardziej dobre.
Górnik Zabrze:
Na dzisiaj z Górnika nie widze nikogo do Nas.
Widzew Łódź:
- Ugochukwu Ukah (26 lat)
- Bruno Pinheiro (23 lata)
- Carlos Eduardo de Souza Tomé Dudu (25 lat)
- Darvydas Sernas (26 lat)
Pinheiro, Dudu i Sernas to sa zawodnicy którzy daliby Nam według mnie odrazu dużo, pytanie czy tylko w Ekstraklasie czy też w pucharach (Sernas poza liga chyba tak).
Polonia Bytom:
Tak jak Górnik. Nic ciekawego.
Arka Gdynia:
- Marciano Bruma (26 lat)
Może tylko On, ale to może.
Ruch Chorzów:
- Maciej Sadlok (21 lat)
- Maciej Jankowski (20 lat)
- Łukasz Janoszka (23 lata)
Sadlok jest już w Polonii ale według mnie to będzie wielki niewypał. Jankowski tak i już wcześniej o Nim pisalem. Janoszka to chyba zbyt małe umiejętności jeśli myślimy o nowej jakości w Wiśle.
Zagłębie Lubin:
- Szymon Pawłowski (23 lata)
Jak go kontuzje zaczną omijać można pomyśleć.
Śląsk Wrocław:
- Waldemar Sobota (23 lata)
- Cristian Omar Diaz (23 lata)
Hmm Diaz taki sobie, poogladać można, Sobota wydaje mi się za słaby.
|
Powyżej pozwoliłem sobie zrobić moje dopiski i typy. Genralnie fajna lista. Jednak Ja bym chciał aby ktoś od Nas z klubu poszperał jeszcze niżej bo i tam według mnie mogą być ciekawi piłkarze, którzy być może po małym szlifie dali by coś Naszem zespołowi.
Jedno pytanie zostaje otwarte, szukamy graczy na Nasza ligie i mistrzostwo Polski czy na coś więcej
Pozdrawiam