Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2010, 09:29
coonta napisał(a):Wyświetl post
o. A tłumaczenie, że obcokrajowcy psują taktykę jest gorsze od poziomu przedszkolaka.
e.
Co Wy?, serio z takim argumentem ktoś wyskoczył?No tak, lepsza taktyka jest do zrealizowania z gośćmi którzy mają problemy z przejęciem piłki. O ile jakąkolwiek taktykę można stosować. W najbliższym okienku powinno dojść do czyszczenia z materiału niezdolnego do niczego konstruktywnego. Mentalnie Polscy kopacze poza Sobolewskim,Wilkiem nie nadają się do niczego innego jak wywalenia przy najbliższej okazji. Tudzież transferem za granicę. Dawniej uważałem,że dla każdego polskiego grajka idealna będzie II Bundesliga,ale jak widzę Paljica z solidną techniką, przeglądem pola to nie za bardzo wiem co mieliby tam robić imć Małecki czy Brożek oraz pozostali nasi gwiazdorzy. Za wysokie progi. I tu jest problem bo gdzie się takich gości upchnie?Zostaje daleki Sybir, do Grzelaka dołączyć wypada.

Poza tym wszystkie ataki na piłkarzy zagranicznych biorą się z braku pewności siebie polskich kopaczy. Jeden z koronnych argumentów.Problemy z komunikacją, z całym szacunkiem ale czy tego chcemy czy nie angielski jest językiem międzynarodowym a nauczenie się go na poziomie komunikatywnym nie jest żadną filozofią. Trzeba tylko chcieć. No ale jak ktoś przez n lat nie potrafi nauczyć się dośrodkowywać tudzież przyjmować piki to rzeczywiście angielski jest problemem. I własnie to jest dla mnie zarzewiem konfliktu. Brak umiejętności i brak chęci pracy nad sobą. Przychodzi gość,który gra na mojej pozycji, jest lepszy do tego nie mogę mu ubliżyć,bo nie znam języka,świat się wali. Zostało tylko tupanie nogami ze złości na wszystkich dookoła i wygadywanie głupot. Potrzebna rewolucja mentalna,choćbyśmy mieli skończyć ligę na 8 miejscu jestem z stanie to przeżyć, bylebyśmy wyszli z tego oczyszczeni i silniejsi. Bo obecna prowizorka do niczego nie prowadzi.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 04.10.2010 o godz. 09:50.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując