arti napisał(a):

Cóż... moim zdaniem tj. już zgrany psychicznie i także fizycznie zawodnik... 4-5 dobrych zagrań w meczu... zajmuje tylko miejsce w kadrze w tej chwili... Swoje filozofie we wczorajszym cafe futbol mógł sobie darować bo gra teraz taki sam shit jak C, B czy J. Jak już nie może lepiej grać to niech lepiej da sobie w zimie spokój z Wisłą.
Bardzo niepokoi mnie, że na kilometr widać, że nie ma drużyny. Jak Maaskant szybko nie znajdzie sposobu zrobienia z g... z tego będzie niestety. Wspólne obiadki to za mało jak widać...
|
Narzekacie na Żurawskiego, a co robi Brożek od kilku sezonów no co robi ? Stoi na tym polu karny, macha tymi rękami, wieczne pretensje, o piłkę nie umie powalczyć, jak ma sytuacje to bardzo często nie strzeli i on jest dobry? Nie zapominajcie, że Żurawski zrobił bardzo, bardzo, bardzo dużo dla tego klubu i choćby za to właśnie szacunek mu się należy! To on był kluczową postacią w meczach z Schalke czy Parmą. Jak dopierdzielacie się do Żurawia dopierdzielcie się również do wiecznie niezadowolonego Brożka. A co Małecki robi ? To samo facet dośrodkować głupiej piłki nie umie ! Głupiej piłki, a pcha się do rzutów wolnych, rożnych i mamy po stałym fragmencie gry w tym momencie. Ja się pytam gdzie jest trener w tej sytuacji tu panuje samo wolka? Fajnie nikt na Patryka tyle nie powie co na Żurawskiego, bo Mały tak bardzo kocha Wisłę. Ciekawi mnie kto stoi za sprowadzeniem Jovanica. Pisało na weszło niedawno , ale niestety nie mogę tego odnaleźć. My szukamy bramkarza od tylu i płacimy uwaga 500 tysięcy euro i facet jest na poziomie Pawełka? No sorry , ktoś za to jest odpowiedzialny. Za taką kasę mielibyśmy choćby Sandomierskiego, jeśli Wisła dalej będzie podpisywać kontrakty z odpadkami z zagranicy daleko nie zajdziemy. Co to trenera daje mu czas nie dłużej niż do stycznia, kiedyś cierpliwość i tak w tym przypadku anielska się skończy