Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2010, 08:53
maRgrabkarz napisał(a):Wyświetl post
widzę, że moje odczucia po meczu wiele osób podziela.
Specjalnie sobie poświęciłem podczas meczu sporo czasu na obserwowanie samego Żurawia po tym jak czytałem o nim na forum, że nic nie gra. Myślałem sobie "Żuraw? EE gadają głupoty".

W piątek jednak był to najbardziej irytujący zawodnik Wisły na boisku. Niektórzy mówią o braku formy, że to chwilowe i że do niej dojdzie wkrótce. Ale ludzie! Jemu się nie chce!! Mnie szlag trafiał jak widziałem snującego się po boisku Żurawia, bez żadnych szarpnięć, wychodzenia na prostopadłe czy coś. słowem NIC! Cień zawodnika jaki biegał kiedyś w koszulce Wisły.

+ te dramatyczne dośrodkowania Małeckiego "ze złamaniem". Uderzające było tez dla mnie to, że na wiele dośrodkowań w polu karnym czekała często jedna osoba, góra dwie. MEGA zaangażowanie. Na "zero ambicji" szybko uciekli do szatni...
Cóż... moim zdaniem tj. już zgrany psychicznie i także fizycznie zawodnik... 4-5 dobrych zagrań w meczu... zajmuje tylko miejsce w kadrze w tej chwili... Swoje filozofie we wczorajszym cafe futbol mógł sobie darować bo gra teraz taki sam shit jak C, B czy J. Jak już nie może lepiej grać to niech lepiej da sobie w zimie spokój z Wisłą.
Bardzo niepokoi mnie, że na kilometr widać, że nie ma drużyny. Jak Maaskant szybko nie znajdzie sposobu zrobienia z g... z tego będzie niestety. Wspólne obiadki to za mało jak widać...
Odpowiedz cytując