Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2010, 22:14
krowczax napisał(a):Wyświetl post
Panowie, zauwazyliscie mzoe, ze mimo naszego frajerstwa los chyba nam sprzyja ?
Cholernie korzystne wyniki innych spotkan.
Ja tu korzystnych wyników nie widzę.Jaga wygrała(już 7 pkt nad nami), Korona też(5).

Jeszcze chwile i autentycznie ten temat będzie miejscem gdzie żale będą przodować.Każdy klub z tej 'wielkiej trójki'+ na pewno trza Diskopolowców dokoptować, czyli wielkiej czwórki - ma swoją tu reprezentacje i o czym my mamy pisać?Gdzie jest bardziej chujowo?

Amikę można rozliczyć bo ma te puchary ale skupiając się na lidze to nie wygląda to najlepiej.

My gramy fatalnie i szanse na zmiany przed wiosną są iluzoryczne(co prawda ja widzę lekki progres w obronie ale to zdecydowanie za mało)

Legia...najpierw czekanie kiedy odpali, potem pogodzenie się z losem, chwila euforii i w....... od Lechii który zapowiada że tu żaden przełom prędko nie nastąpi.

Amika - zupełnie bezbarwnie grają w tej lidze, jakoś ciężko mi sobie wyobrazić że nagle zaczną seryjnie wygrywać

Groclin - zaczęli jakby mieli już w zimie świętować mistrza i zgaśli równie szybko.Też nie zanosi się na jakieś serie wygranych

A Jaga,Korona, też Lechia no i Bełchatów, punkciki zdobywają.Bełchatowa jakoś nie widzę ale pozostała trójka spokojnie może do zimy tą przewagę powiększać
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując