sayek89 napisał(a):

Zuraw sie nie kompromituje, po prostu nie bal sie powiedziec prawdy i tego co wiekszosc osob na tym forum uwarza.
Druzyna mistrzowska zostala rozpieprzona od tak, a kasa z tranfserow trafila prosto do Cupiala i wszyscy sa happy po za nami kibicami, bo to my przezywamy porazki, a nie zarzad czy pilkarze (ci nowi) ktorzy nawet nie rozumieja co kibice spiewaja.
|
Ale co takiego Żuraw powiedział co niby jest objawione na tym forum ? Ze przyczyna słabszych występów Wisły są piłkarze zagraniczni ? Wg mnie Maciek się trochę zagalopował w tym programie. Ja nie mowie że nowe transfery są zajebiste ale przecież jak na razie najbardziej zawodzą właśnie polscy kopacze. Ja tam się cudów po Bunzie, Cikosu czy Riosie nie spodziewałem. Uważałem ze to mogą być zawodnicy ciekawi ale zdziwił bym się gdyby pociągnęli ten wózek. Rozczarowuje mnie natomiast Brozek, Sobol, Malecki, Boguski, Zuraw bo to chyba oni mieli być liderami tego zespołu ? A okazuje się że to Glowa i Marcelo kreowali nasza grę w ostatnich sezonach.
Maćkowi zamiast rozdrabniać się takimi programami radził bym żeby się zabrał do roboty. Jeżeli już nie czuje się na siłach żeby ciągnąć to na boisku to niech chociaż poza nim robi cos dobrego. Tak btw to przesłanie tego całego programu było dość kuriozalne a mianowicie że przyczyna słabej gry Wisły i Legii jest fakt ze maja zagranicznych piłkarzy w składzie. A tutaj chyba nie chodzi o to jaki się ma paszport tylko jak się gra w piłkę.