polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):

|
Gdzie w tabeli jest Korona, a gdzie Wisła. Jak gra Bełchatów, a jak Wisła. Boguski nie łapałby się do ataku w tamtych drużynach.
|
Chyba jednak rozumiesz co mam na myśli? Nie chodzi tylko o ten sezon a o całokształt. Wymienione przeze mnie kluby to dla Rafała najwyższe progi. Poza tym - prędzej czy później w tym sezonie wyprzedzimy w tabeli i Bełchatów i Koronę. Wtedy wg Ciebie Rafał już się zmieści do pierwszych jedenastek tych klubów? Zaiste ciekawe rozumowanie...
qkrzysiekq napisał(a):

|
Przypomnij sobie jak Rafał grał przed kontuzją z meczu z Legią. Lepiej dać mu czas, żeby odzyskał dawną formę, a nie odrazu sprzedawać. Jeżeli mamy się pozbywać zawodników, to takich darmozjadów typu; Łobo, Garguła, Żurawski... Zarabiają grubą kasę, a gówno grają...
|
Jakoś niedawno Boguski prafował nowy kontrakt. Zapewne na jego mocy również pobiera niemałe pieniądze - należy więc dla mnie do tej samej grupy darmozjadów których wymieniłeś. Dużo zarabia, słąbo gra. I nie pisz proszęo magicznych występach Rafała przed kontuzją, był nieco lepszy niż teraz - każdy kto trzeźwo patrzył na jego grę widział jakie ten zawodnik ma braki. Rafałowi dopisywało przed kontuzją szczęście - że przypomnę tylko mecz (bodajże z Odrą) w którym partolił niemiłosiernie wszystko, by na koniec trzy razy dołożyć nogę i ustrzelić hattricka... Oczywiście został zawodnikiem meczu (a nadawał się do zmiany zaraz po przerwie).