wiślak 86 napisał(a):

skoro Ciebie śmieszy jakaś stara baba która wrzuciła kota do kosza na śmieci to gratuluje. ciekawe co by się stało gdyby przyjechali je zabrać i wysypali na przyczepę która ma zgniatarkę! Zresztą nie jest to nowy film bo było o nim bardzo głośno ponieważ to stare próchno dostawało pogróżki!
a występ JP był zaplanowany i uzgadniany z nauczycielami!
Jak chciałeś zabłysnąć to sorry nie to forum!
|
Powiem Ci co by sie stało kot byłby zmiażdżony w śmieciach

Większosc filmow ktore tu ludzie wklejają nie4 są nowe i niekoniecznie smieszne.jak Cie to nie smieszy to poprostu nie oglądaj,a jak juz oglądnąłeś siłą rzeczy to schowaj swoje tępe komentarze do kieszeni..Jak ktos cos wklei i mi sie nie spodoba to mam od razu sie spinać i przekonywać kogos ze to złe że tak nie wolno ?

Zaplanowany ale smieszny moim zdaniem .to Twoi koledzy z gimnazjum ze taki doinformowany jestes? Ty mi napewno dzieciaczku nie bedziesz mowił czy siedze na odpowiednim forum..I na litość boską nie spinaj sie tak to tylko filmik

wszyscy żyją włącznie z kiciusiem

Widzisz koles mi mowił żebym smyrał drugiego po jajach i to Ci sie normalne wydaje tak? smieszne ? a jak ten drugi jest nieletni to co on mnie do pedofilii namawia w takim razie ...mozna pisać w nieskonczonosc takie bzdury "a co by bylo gdyby" takze wyluzuj troszku