Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2010, 15:57
Tak czytam prasę serbską(a także prasę szwedzką, norweską, francuską, austriacką, rosyjską, białoruską i irlandzką. Przy czym rosyjską, serbską, białoruską i irlandzką w oryginale zaś pozostałych szukam na stronach BBC, CNN i w prasie miejscowej podpierając się translatorami) wyszukuje w nich informacji o tych klubach które obstawiam bowiem jest do dla mnie spory zastrzyk comiesięcznej gotówki. Dlatego też oglądam około 10-15 spotkań różnych lig i na własnych obserwacjach oceniam poszczególnych zawodników co pomaga mi przy analizowaniu spotkań

bofff napisał(a):Wyświetl post
Gigantyczny!!! Skok!!
Korona utrzymała formę z końcówki poprzedniego sezonu plus Niedzielan
Jagiellonia rzeczywiście zanotowała postęp, ale bynajmniej nie gigantyczny
GKS Bełchatów - tu wyniki najwięcej mówią - jak kardiogram
Lechia już w tamtym sezonie grywała ładnie bez napastników, w tym trochę ładniej a napastnicy dalej losowo

najwięcej w sezonie zamieszała póki co słaba forma Wisły i Legii. Gigantyczny skok to byłby gdyby w następnych pucharach Jaga/Korona/Lechia/GKS miałyby fazę grupową LE.
Póki co mamy fazę meteorów, albo raczej kibiców meteorów. Co chwilę ktoś krzyczy jaka jego drużyna nie jest najzajeb....sza
Z tymże ja nie odnoszę się do poziomu wiosna 2009/2010 -> jesień 2010/2011 tylko poziom z przed 3-4 lat do tego prezentowanego dzisiaj.

Oldpara napisał(a):Wyświetl post
I okazuje się, że z wielkiej trójki najwyżej jest Wisła
Tabela na tym etapie rozgrywek ma(moim zdaniem) znaczenie marginalne, ważniejsze jest to co się dzieje w poszczególnych klubach
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 03.10.2010 o godz. 16:06.
Odpowiedz cytując