fanfan napisał(a):

Już wskazuję :
W tamtym czasie Vrodlijak grał nie dlatego że nie było w drużynie innego defensywnego pomocnika lub zawodnika mogącego grać na tej pozycji bo tacy zawodnicy byli .
|
Nie nie było, było kilku młodych zaś po odejściu swojego poprzednika rezerwowy-Vrodljak był naturalnym następcą. A jeśli uważasz że byli to wymień konkrety nazwiska, pozycje etc.
fanfan napisał(a):

|
I drużyna walcząca w kraju o najwyższe cele wystawia zawodnika którego chce się pozbyć przez prawie 3 sezony by następnie sprzedać go za podobno około 0,5 mln. euro? taaa to tak jakby Wisła wystawiała teraz Łobo.
|
Tak bo tej drużynie nic nie groziło bowiem różnica) między Partizanem, a Crveną Zevzdą była praktycznie cały sezon na tyle duża, a on sam nie osłabiał składu aż tak by trzeba było się obawiać utraty tytułu. Dodatkowo Partizan miał ograniczone problemami finansowymi pole manewru.
fanfan napisał(a):

Po pierwsze nie miałem zamiaru nikogo tutaj obrazić tylko w możliwie jak najdelikatniejszy sposób wyraziłem swoją opinię.
Po drugie sam mnie obraziłeś za pośrednictwem monitora więc to ostatnie Twoje zdanie jest też chyba do Ciebie.
Po trzecie jeśli moderatorzy mają odpowiednio zareagować na "obrażanie kibica Lechii"(wg Ciebie) to mam nadzieję że również prawidłowo zareagują na obrażanie kibica Wisły.
|
Ja nie obraziłem nikogo(a przynajmniej nie miałem takiego zamiaru) tylko poprosiłem o wyjaśnienie. Zaś pisanie do mnie "Masz wyobraźnię , powinieneś pisać bajki albo być politykiem - tyle nazmyślać w jednej wypowiedzi .Szacun" jest bezpośrednim nazwaniem mnie kłamcą. Jeśli chciałeś w delikatny sposób wyrazić swoją opinię trzeba było napisać że twoje zdanie jest inne i wyjaśnić w czym rzecz nie zaś rzucać "w nadelikatniejszy sposób" potwarzami. Na tym kończę z Tobą dyskusję