Buziek_LG napisał(a):

|
Możesz wskazać moje "nazwymyślania"?
|
Już wskazuję :
Cytat:
|
Vrodlijak zaczął w Dynamie grać gdy Ci sprzedali swojego jedynego(w tamtym czasie) defensywnego pomocnika. Grał bo nie miał kto grać, choć akurat jego uważam za niezłego grajka
|
W tamtym czasie Vrodlijak grał nie dlatego że nie było w drużynie innego defensywnego pomocnika lub zawodnika mogącego grać na tej pozycji bo tacy zawodnicy byli .
Cytat:
|
Kneżević - Wystawiany tylko dlatego że chcieli się go pozbyć(na tej samej zasadzie gra Fabiański w Arsenalu).
|
I drużyna walcząca w kraju o najwyższe cele wystawia zawodnika którego chce się pozbyć przez prawie 3 sezony by następnie sprzedać go za podobno około 0,5 mln. euro? taaa to tak jakby Wisła wystawiała teraz Łobo.
Buziek_LG napisał(a):

|
Jeśli nie to spodziewam się szybkich przeprosin. Zaś jeśli zarzucasz mi kłamstwo bo ma masz inny pogląd to mam nadzieję że moderatorzy odpowiednio zareagują na obrażanie kibica Lechii. Na koniec zaś dodam że tylko szmata obraża(zaś zarzucanie kłamstwa to bardzo ciężka i poważna obraza) za pośrednictwem monitora.
|
Po pierwsze nie miałem zamiaru nikogo tutaj obrazić tylko w możliwie jak najdelikatniejszy sposób wyraziłem swoją opinię.
Po drugie sam mnie obraziłeś za pośrednictwem monitora więc to ostatnie Twoje zdanie jest też chyba do Ciebie.
Po trzecie jeśli moderatorzy mają odpowiednio zareagować na "obrażanie kibica Lechii"(wg Ciebie) to mam nadzieję że również prawidłowo zareagują na obrażanie kibica Wisły.