Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2010, 14:49
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Masz wyobraźnię , powinieneś pisać bajki albo być politykiem - tyle nazmyślać w jednej wypowiedzi .Szacun
Możesz wskazać moje "nazwymyślania"? Jeśli nie to spodziewam się szybkich przeprosin. Zaś jeśli zarzucasz mi kłamstwo bo ma masz inny pogląd to mam nadzieję że moderatorzy odpowiednio zareagują na obrażanie kibica Lechii. Na koniec zaś dodam że tylko szmata obraża(zaś zarzucanie kłamstwa to bardzo ciężka i poważna obraza) za pośrednictwem monitora.

A teraz przyjemniejsza sprawa:

Pierwszy gol, drugi gol, trzeci leci
Trzy do zera na tablicy się świeci
Co za szał, co za szał co za radość
Ta drużyna z Warszawy to słabość
lalalalalalalalala.....

Mecz z wynikiem do przewidzenia, Lechia skoncentrowana taktycznie, Legia kilka składnych akcji. Kolejna bramka tracona po bliźniaczej akcji(GKS Legia, Legia 0-2 Lechia). Pan Astiz o ogromnym potencjale nie potrafi pokryć zawodnika i Legia traci bramkę. Doping z nasz strony niezły choć przerywany, ze strony Legii dobry od początku drugiej połowy do straty bramki, na minus brak różnorodności. Zaś ochrona albo się ogarnęła po interwencji Dery albo poznaniacy coś wyolbrzymili. U nas wszystko przebiegło w miarę sprawnie

ps. Dobrze że jest ta przerwa na reprezentację bo piłkarze zdarzą się zdystansować do ostatnich wyników i nie zlekceważą Arki. Oby do przodu ;]
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 03.10.2010 o godz. 15:05.
Odpowiedz cytując