orzeu napisał(a):

Nic nie zrozumiales, a tam byly tylko dwa zdania....
I gratuluje tez propozycji oceniania "kto mial racje" poprzsez wynik wyborow. Bardzo madry pomysl
|
No chyba najlepszy wole glosy 5mlnczy 8mln Polaków jako miernik tego kto ma rzadzić , bo to jest prawda o Polsce i Polakach ,a to co mowisz ty albo co ja zrozumialem z tego czy konferencji prasowej ,to malo sie liczy ,no ale oczywiscie PIS musi sie usprawiedliwiać ,tylko mogli by se wymyślić coś nowego ,bo to już nudne sie robi..(Staniszkis niech tego tez nie robi ,bo ten tekst o prochac podczas kampanii ,powoduje u mnie podobnie uśmiech zażenowania ,za kązdym razem jak widze prezesa lub prezes coś nieopatrznie zrobi lub palnie tak ,że 3/4 Polaków w tej samoej minucie idzie do WC rzygać.
Zeby sie nei rozpisywac dlugo o co mi chodzi , i tym samym konczac ten watek, widząc Kaczyńskiego , widze Badziewiaka z kórego można kręcic tylko beke,czy on sie o kogos troszczy, brat mu zginal , a on gra do dzis zaloba , kocha go ktos prywatnie ? Dla kogo on zyje ? napewno nei dla Polski ,tylko dla jakis swoich choych wyobrazeniach o niej