Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2010, 12:25
Gdzie Ty widzisz Tymon lepszych graczy? Nie oslabiaj mnie. To takie samo mierne kalectwo jak u nas. Z tymi MP to tez strzeliles sobie w stope. Ja wiem ze jestes kibicem Wisly ale bez przesady.
Nasciagalismy i Wy tez nasciagaliscie hurtem jak z przeceny w Biedronce gosci, ktorych nikt inny zwyczajnie nie chce i w czym tutaj widzisz roznice?
Do Polski nikt inny nie przyjedzie i jesli sadzisz ze to sa lepsi zawodnicy to spojrz na ich statystyki, potem na wyniki i przemysl sprawe.
U Nas sciagneli byle kogo ( z wyjatkiem jednym ) u Was hurtem to samo ( tez z wyjatkami ) i nie widze tutaj roznicy.
Roznice robi trener moim zdaniem.
Na tyle ich "mobilizuje" ze przynajmniej remisuja. U Nas Maciek to umie co najwyzej powiedziec wierszyk.

Legia i Wisla dala ciala z transferami, Legia i Wisla ma w skladzie nierobow ktorzy grac nie powinni a siedza w klubie i kasuja niezle pieniadze za zaslugi i chyba za nic wiecej.

Taka jest prawda.

Teraz odnosnie wpisu kota :

Masz racje, ale nie do konca.

Kluby i prezesi chca wynik osiagnac jak najszybciej. Maja kase, na pilce znac sie nie musza.
Zatrudnia Skorze czy jakiegos magika z zagranicy bo ten pierwszy cos osiagnal a drugi nie jest z Polski.
Mlodzi nie maja szans zagrac bo i po cholere skoro wladowalo sie xx kasy? Nie posadza goscia na lawce na dluzej bo to bylby strzal w stope, przyznanie sie do dania dupy z transferami. Nie czarujmy sie - o to wlasnie chodzi i nikt tego nie zrobi bo to jak pilowanie galezi na ktorej sie siedzi.

Oczywiscie ze zagraniczni bywaja lepsi, ale nie moze byc tak ze na 1 Polaka przypada 20 zagranicznych chocby nie wiem jak dobrych.
Sciagajac szrot z zagranicy i dostajac jako takie wyniki juz teraz, zabijamy rozwoj mlodych zawodnikow. Gdzie oni maja grac nawet te 20 minut , w ME? Nie zartujmy.

Zagraniczni zawodnicy owszem ale:
1) Nie w takiej ilosci
2) Dokladnie sprawdzani przed zakupem, a nie plytka dvd, jeden mecz na zywo i jedziemy z koksem
3) Odrzucanie wysylanych lawinowo maili/faxow od nawiedzonych managerow. Kazdy wie o co chodzi. To nie promocja w TESCO.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując