Wyświetl pojedynczy post
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2010, 12:01
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Nie ma o co podnosic lamentu - komentator c+ powiedzial, ze Mały miał pretensje do Paljicia i na forum zgraja dzieciaczkow musi przypierdzielic Patrykowi - standard ;]
Ależ on nie miał pretensji do Paljica, tylko nazwał go "....ą". Było to na powtórce tak wyraźne, że aż zatkało komentatorów c+. Pretensje do miał do wszystkich, po staremu, w swoim stylu - ale o tym nie wspominałem.

Zgadzam się, że Patryk ma serce do gry. Ale co z tego? Wszystkie jego wrzutki były zupełnie bez sensu, bo pozorowane dośrodkowania wybijały z rytmu nie przeciwnika, a naszych napastników; zaś te właściwe były bite donikąd. A skoro nie jest wzorowy, to mógłby pochylić głowę i skupić się na doskonaleniu własnej gry, a nie dyrygowaniu kolegów. Aż taki ma talent? Coś osiągnął? Jest doświadczony? Ktoś go zrobił kapitanem?

Zupełnie czym innym jest wyzywanie i obrażanie kolegów. Dla mnie to już przesada. I nie chodzi tu już o pogarszanie tzw. atmosfery w szatni, ale totalne burzenie pracy zespołu i sztabu szkoleniowego. Lubię to jego zaangażowanie i niewyparzoną gębę, ale nie na tyle, żeby poświęcać dla niego dobro całej Wisły i to miałem na myśli.

I być może w Twoim środowisku ludzie rzucają do siebie w pracy lub po pracy pieszczotliwe: "ty ....o". W moim nie. I jako kibic Wisły nie życzę sobie takiego chamstwa na boisku.
Odpowiedz cytując