Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2010, 11:13
Ktoś tu wkleił info z weszło, że piłkarze Legii mają po meczu balować. I ja się pytam, gdzie jest ten debil Skorża? Jak on może pozwalać na takie coś po takiej żenadzie którą pokazują jego podopieczni? Wygląda to tak, że maciuś jest chyba pionkiem w tym zespole, on nim nie rządzi. Ja na jego miejscu byłbym tak wkur****y postawą zespołu, że zarządziłbym nocny trening do samego rana. Jak komuś by się nie podobało to droga wolna, mogłby iść do domu. Ale w 1 składzie już by u mnie nie zagrał. No ale przecież Skorża nie poda się do dymisji, no bo jak to, straci przecież w ten sposób ewentualne odszkodowanie. Jak już go wywalą z Legii to stawiam, że koleś już nie będzie pracował w żadnym topowym klubie w Polsce (przynajmniej przez kilka lat), bo po prostu nawet idiota zobaczyłby, że jego fachowość sięga poziomu dna.

Kiedyś była dyskusja kto lepszy- Urban czy Skorża. Obaj są ch*jowi, ale Urban przewyższa maciusia o klasę. Do wywalenia z klubu w pierwszej kolejności są Miklas, Skorża i Machnowski. Póki oni będą w klubie, to nie ma co liczyć na dobre wyniki.
Odpowiedz cytując