*Michael* napisał(a):

Byłeś chłopie na meczu? Żurwa to drugi obok Paljica któremu się chciało... lecz niestety mu to nie wychodziło w przeciwieństwie do Dragana.
Mały robi dużo wiatru ale żadnego pożytku z tego puki co..
no i nasza gwiazda zespołu Paweł "król wywrotek" Brożek, który przeważnie przy każdym starcie do piłki leżał na murawie..
Sorry ale nie chce podawać przykładu Polonii W... bo tam to jest zbiór co lepszych to gwiazdorów polskich...
Niestety aby drużna zaczęła grać jak należy i wygrywać to musi być zgranie, dobre przygotowanie do sezonu no i odpowiedni ludzie do wykonywania powierzonej im taktyki... lecz oby ta taktyka sie zmieniła... bo nie mozemy grać 2 def. pomocnikami jesli myslimy o zwyciestwach w ładnym stylu!!
Jest Jirsak, Guła (nie wiem czemu sie do kadry nie łapie) no i młody Chrapek... może lepiej mieć na boisku rozgrywajacego niz 2 defensywnych pomocników którzy nie rozsyłają piłek jak należy!
P.S A chyba nie przeczytałeś uważnie mojej wypowiedzi, ponieważ wspomniałem o tym, że wiekowi zawodnicy potrzebują czasu na dojscie do formy!!
|
Jesteśmy w takiej sytuacji, że jesteśmy skazani na grę dwoma defensywnymi pomocnikami, chyba że chcesz przegrać do końca tej rundy większość spotkań w lidze - nie mamy obrony, dlatego trener musi zabezpieczać tą formację w drugiej linii a i tak są takie dziury między pomocą a obroną że głowa boli - wystarczyło by zagrała z nami lepsza drużyna od Śląska np. Lechia i porażka murowana.