Wyświetl pojedynczy post
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2010, 22:36
Dokąd zmierzasz Wisełko?!!!! Przed spotkaniem jak głupi ( po raz kolejny ) łudziłem się że wreszcie ta machina odpali że zaskoczy...Nie zmieniło się zupełnie nic...To boli bo nie potrafimy nawet wymienić kilka celnych podań na połowie przeciwnika co przecież kiedyś było naszym głównym atutem.Właśnie " kiedyś..."W poprzednim sezonie choć w ofensywie graliśmy podobnie w trudnych sytuacjach zawsze mogliśmy liczyć na naszych dwóch wspaniałych stoperów...Głowackiego i Marcelo którzy umieli poderwać zespół do walki.W defensywie praktycznie nie popełnialiśmy błędów a Brazylijczyk strzelał więcej goli od niektórych napastników.Pozbycie się ich to nasz największy błąd.Brakuje nam charakteru, walki cechy którą dysponował Diaz...Jego już też nie ma...nie ma całej defensywy jest tylko zlepek przypadkowych zawodników z emerytowanym Żurawiem na czele który najlepsze lata ma już za sobą.To przykre ale popadamy w przeciętność.Czy Maskaant zdoła to jeszcze uratować!Jestem niemal pewny że grając z troszkę bardziej wymagającym rywalem ciężko byłoby choćby i o ten remis.Nie widać zbyt wielu pozytywów ale jeśli już czegoś się doszukać to na pewno Paljić który był chyba najlepszy na boisku no i Pawełek ale on nie miał zbyt wiele pracy.Z tego co obserwowałem zabrakło Riosa który jest chyba najbardziej kreatywnym piłkarzem naszej drużyny w tej chwili.Cóż czekamy na lepsze jutro...
Odpowiedz cytując