Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2010, 21:42
Sepsili napisał(a):Wyświetl post
100% poparcia!!! Potrzeba czasu, czasu i czasu. A zobaczycie że będą wyniki.
Potrzeba piłkarzy. A na piłkarzy potrzeba pieniędzy. Chyba, że dalej mamy "rozwijać" wątpliwej jakości talenty Bunozy, Pajlicia, Kirma, Cikosa czy innych nieudaczników.

Zgodnie z przewidywaniami po czwartym meczu bez zwycięstwa zaczęło się robić nieciekawie: Basałaj puszcza medialne pierdy o tym, że Wisła musi wygrywać mecze ( to niech jeszcze powie kim ), ci od "sezonu spisanego na straty" zamilkli, a odezwali się geniusze domagający się trzeciej zmiany trenera w przeciągu pół roku ( czwartej, jeżeli liczyć Kulawika ). Zgodnie z przewidywaniami.

Albo ja jestem taki mądry, albo Wy - tacy głupi. Obawiam się, że zdecydowanie to drugie, wszak nie potrzeba wyjątkowej przenikliwości żeby się domyślić, że drużyna złożona w większości z odpadów, emerytów i frajerów będzie grała po prostu słabo. Ale nie - jak ktoś ma mniej niż dwadzieścia pięć lat i gra chujowo, to jest " przyszłościowy", jak ma więcej - to "musi" się odblokować. OK, skoro muszą, ale niech to robią na wypożyczeniach w innych klubach albo w ME, a nie w meczach o stawkę!

Radzę więc dać sobie na wstrzymanie, bo wiele lepiej nie będzie. Basałaj dokonał totalnej destrukcji i nie ma szans, żeby naprawić to w pół roku, ani w jedno okienko transferowe. Jest źle, będzie źle do zimy, a w najbliższym okienku nie będzie kilku transferów dobrych zawodników - to nic się nie zmieni. Nawet jeśli te transfery będą, to i tak potrwa zanim drużyna się zgra.

Ale tak to się kończy, jak się da dyletantowi fotel prezesa. Teraz będzie zdziwienie, czemu nie ma kompletu na meczach. Pewnie przez tych złych kiboli, co to stoją i śpiewają.

EDIT: Ale tak serio, sopranos, wytłumacz mi co ty widzisz w tym Bunozie. Jak dla mnie to on jest żenująco słaby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.10.2010 o godz. 21:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując