JOSE 841
Jeśli nikt z tych wymienionych nie chce przyjść to spróbuj:
Michael Dufour, Jon Goodman, Mike Pejcic, Libor Pala, Andrzej Kasprzak, Carl Serrant, Jon Fortescu, Kevin Paxton, Dan Harris, Dariusz Jurczak.
Jak nikt z tych nie będzie zainteresowany, to zostają jeszcze dwie opcje. Zresztą moim zdaniem lepiej było by zacząć właśnie od nich, ponieważ u Ciebie może być trochę inaczej z ich umiejętnościami, może ktoś inny będzie lepszy i wreszcie pojawią się jacyś ciekawi newgeni.
1 opcja to taka, że sam sobie w grze znajdziesz trenera siłowego w wyszukiwarce, zaznaczając takie atrybuty jak fitness, dyscyplina, determinacja, motywacja. Aby trener siłowy miał max. ilość gwiazdek:
fitness*9 + (determinacja+dyscyplina+motywacja)*2 = 270.
2 opcja, którą polecam, to skorzystanie z FM Genie Scout. Wiem, że to takie małe oszustwo, ale co to za różnica, czy sam sobie znajdziesz w ten sposób trenera, czy ktoś z forum Ci kogoś poradzi. Zaoszczędzisz tylko czas. Wystarczy tam ustawić training ratings- strength lub aerobic na min. 8/9 i wyświetli Ci się lista lepszych tereneró siłowych.
Sepsili
nie wiem, czy dam radę, ale postaram się wysłać Ci mój trening jeszcze dzisiaj. Tylko muszę troszkę zmienić, bo go ustawiłem pod moją ligę angielską, gdzie gra się po dwa mecze w tygodniu. W Wiśle trochę inaczej będzie. Generalnie to opierałem się na treningu TUGA (trening na każdą pozycję), ale im dłużej gram, tym bardziej go modyfikuje. Zresztą jak wyśle, to zobaczysz, ocenisz, porównasz z innymi i sma uznasz, czy jest dobry

A rady? W przerwie stawiaj na siłę i aerobik, natężenie ogólne możesz ustawić na wysokie. W trakcie sezonu zmniejsz siłę i aerobik, żeby ich nie przemęczać i ryzykować kontuzji. Natężenie ogólne max. średnie. Pod koniec sezonu możesz zmniejszyć np. do minimalnie średnie. Sprawdzaj od czasu do czasu w profilu zawodników- trening jaką ma opinie co do treningu. Jak jest niezadowolony ze zbytniej intensywności, to ustaw mu trening indywidualny i obniż ogólne natężenie. Chyba, że większość zawodników na tej pozycji jest niezadowolona, to wtedy wszystkim obniż.
Ivory1906
ja również korzystam z rad asystenta, sprawdzam co sądzi o grze zawodników. Często proszę go o pomoc co do gry indywidualnej przeciwko rywalom. Śmieszy mnie np. taka sytuacja, jak jeden zawodnik wygląda na nie przyzwyczajonego do tak szybkiego rozgrywania piłki a drugi zawodnik wygląda na nie przyzwyczajonego do tak wolnego rozgrywania piłki heh
Taktykę oczywiście dostosowywuję do rywala. Nigdy nie miałem problemów z taktyką, teraz tez wydaję mi się, że dobrze ich ustawiam. Chyba rzeczywiście wina leży w braku zgrania lub spaleniu psychicznym. Cóż spróbuję to przeczekać, może forma wróci. Za niecałe 2 miesiące okienko transferowe, mam jeszcze jakieś 10-15 mln euro na transfery, zastanowię się, czy by nie wymienić tych co grali u mnie w poprzednich sezonach i najbardziej narzekają.