Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2010, 11:02
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Basałaj wyskakuje przed szereg. Sam ostatnio znalazłem się przypadkowo w takim miejscu E, że miałem "siedzieć" kosztowało mnie to wiele (samo siedzenie i zrzędzenie) i w przerwie zmieniłem sektor.
Tak przy okazji tego meczu, jak i następnych a już szczególnie na wiosnę ułoży się większość kibiców.

Basałaj uderza tez w w większość kibiców zupełnie bez sensu.
jeśli na silę będą faktycznie posadzone 3 sektory, to nasz stadion będzie smutny i ciągle słychać będzie kibiców gości
Dokładnie o to chodzi. Zamiast próbować ustawiać kibiców w mediach Basałaj powinien poszukać rozwiązania, które zadowoli wszystkich. Pikniki nie są gorsze, ale też - nie są lepsze od pozostałych dopingujących.
Wierzę, ze odrobina dobrej woli i rozsądku i wszystko dałoby się załatwić. Ale czy Prezio zwrócił się do SKWK? Próbował jakoś z kibicami negocjować? Nie - ogłosił ex cathedra że ma być tak, a nie inaczej. Chyba zapomniał, że jest tu od dwóch miesięcy i pouczanie dorosłych ludzi może dać efekt przeciwny od zamierzonego.
lazy napisał(a):Wyświetl post
Reasumując należy się zacząć przyzwyczajać że większość widowni będą stanowić: pikniki/zwykli widzowie/przypadkowi goście.
I szczerze, byłoby świetnie gdyby na mecze przychodziło po 20 - 25 tys. osób. Ale żeby nie wiem jak naciągać statystyki nie okaże się nagle że większość z nich to ultrasi...
Oj, żebyś się nie zdziwił. Przy obecnym zarządzaniu to podejrzewam, że większość to będą stali bywalcy, którym poziom sportowy nie przeszkadza. Widzisz te tłumy pasjonatów piłki walące na Cikosa, Bunozę i Pajlicia? Bo ja jakoś nie bardzo...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.10.2010 o godz. 11:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując