Wyświetl pojedynczy post
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2010, 06:52
kocie ja nigdzie nie napisałem, że dysponuję takimi badaniami a liczby podałem jedynie obrazowo dla przykładu i tylko postawiłem pytanie co jeśli zdecydowana większość PIĘTRA E chciałaby stać.

Nigdzie też nie napisałem, że CAŁA trybuna E ma być stojąca.

1q2 nie zrozumiałeś mnie chyba , mój pogląd sprowadza się do tego, że klub się zupełnie nie przygotował na taką sytuację a była ona jak najbardziej do przewidzenia. Postanowiono nam zafundować Anglię bez naszej wiedzy, zgody, akceptacji i chęci.

Dlatego napiszę to jeszcze raz.

Czy wielkim problemem byłoby podzielenie przez klub trybuny E dajmy na to w ten sposób, że cały parter jest siedzący i nikt tam nie może stać, piętro jest stojące jeśli większości osób, które tam kupiły bilety by to odpowiadało, a narożnik D jest przeznaczony na sektor rodzinny gdzie matki z dziećmi i wnuki z dziadkami bezproblemowo usiądą na stadionie jak i dostaną promocyjną cenę, żeby na niego przychodzić stale?

Nigdzie nie napisałem, że obejdziemy się bez pikników, napisałem jedynie, że nie zapełnimy całego stadionu piknikami a klub powinien przewidzieć pewne sytuacje i dostosować odpowiednio każdą trybuną a wcześniej poinformować ludzi przy zakupie biletów gdzie się siedzi cały czas, gdzie są zniżki a gdzie mogą występować utrudnienia.
Odpowiedz cytując