Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 23:57
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Poproszę w takim razie o badania statystyczne na reprezentatywnej grupie kibiców oglądających mecz z Koroną z trybuny E potwierdzające tezę, iż zwolennicy siedzenia na piętrze stanowią przytłaczającą większość.
.
Ale to musi być exit polls bo telefoniczne mają duże błędy
Problem jest taki że na te 4 mecze nie ma czytelnych zasad.Twój pogląd sprowadza się do tego że jeśli nie ma to osoby starsze,część kobiet czy dzieci, ma w ogóle na mecze nie przychodzić.Jak dla mnie powinno być odwrotnie, nawet gdyby większość chciała stać(gdzie nie sądzę żeby tak było) powinna uszanować wolę mniejszości i dostosować się.

Szczególnie że bilety na E są numerowane i jak osoba starsza, bądź taka która nie może(z przyczyn zdrowotnych) albo nie chce stać - jest skazana na swoje miejsce.Nie może, tak jak to było na dawnym C (bądź A,B) iść tam gdzie może na siedząco mecz oglądnąć.

A już w szczególności gdzie jest całe dawne E i najpewniej cały łuk gdzie wszyscy stoją i nie ma z tym problemu.
Gdzie ja nie jestem jakimś zwolennikiem siedzenia - sam lata temu miałem ostrą spinkę na B w tej kwesti(polała się krew ), ale zdaje sobie sprawę że nie może tak być że dziś osoba która nie chce cały mecz stać, lub jego większość nie ma czego szukać na ponad 18 tyś stadionie.
Wiadomo że jak jest ekipa która chce stać i nikomu nie przeszkadza, to problemu nie ma ale też wiadomo że jak wstanie 5, to wstaje kolejnych 10(bo nic nie widzą), potem kolejni itp.

Na prawdę nic złego się nie stanie jak do końca tej rundy 'kilku' siądzie na tyłku.W przerwie SKWK może dogadać się z klubem by na wiosnę już wszystko było jasne i by każdy rodzaj kibica wiedział na czym stoi(albo siedzi
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 01.10.2010 o godz. 00:06.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując