Greeg napisał(a):

Poproszę w takim razie o badania statystyczne na reprezentatywnej grupie kibiców oglądających mecz z Koroną z trybuny E potwierdzające tezę, iż zwolennicy siedzenia na piętrze stanowią przytłaczającą większość.
Dodatkowo może odpowiedz mi kocie czy gdyby wyniki takich badań pokazały, iż dajmy na to 75% osób będących na piętrze E woli obserwować mecz na stojąco i jest w stanie zapłacić za to te same pieniądze co siedzący to czy klub nie powinien, kierując się czystą kalkulacją, zapewnić im komfortowych warunków oglądania spotkania? Czyli po prostu pozwolić im stać.
|
Jeśli podane przez Ciebie procenty ( 75 % ) czyli jakieś 10 tys z 13 tys kibiców tej trybuny opowiada się za takim dopingiem, to nie dyskutuje z takimi liczbami at all. Nawet jeśli byłoby to 51 % czyli 6,6 tys kibiców tej trybuny. Jeśli takie są dane to masz rację i masz prawo żądać uszanowania woli takiej większości kibicowskiej. Tylko, że mnie się wydaje, iż dane podane przez Ciebie odbiegają trochę od rzeczywistości na dziś przynajmniej, ale mogę się mylić oczywiście