Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 23:51
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Poproszę w takim razie o badania statystyczne na reprezentatywnej grupie kibiców oglądających mecz z Koroną z trybuny E potwierdzające tezę, iż zwolennicy siedzenia na piętrze stanowią przytłaczającą większość.

Dodatkowo może odpowiedz mi kocie czy gdyby wyniki takich badań pokazały, iż dajmy na to 75% osób będących na piętrze E woli obserwować mecz na stojąco i jest w stanie zapłacić za to te same pieniądze co siedzący to czy klub nie powinien, kierując się czystą kalkulacją, zapewnić im komfortowych warunków oglądania spotkania? Czyli po prostu pozwolić im stać.
Jeśli podane przez Ciebie procenty ( 75 % ) czyli jakieś 10 tys z 13 tys kibiców tej trybuny opowiada się za takim dopingiem, to nie dyskutuje z takimi liczbami at all. Nawet jeśli byłoby to 51 % czyli 6,6 tys kibiców tej trybuny. Jeśli takie są dane to masz rację i masz prawo żądać uszanowania woli takiej większości kibicowskiej. Tylko, że mnie się wydaje, iż dane podane przez Ciebie odbiegają trochę od rzeczywistości na dziś przynajmniej, ale mogę się mylić oczywiście
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując