Już dawno namawiałem, aby na nowym stadionie powstały dwa młyny. Jeden na dawnym D i drugi na dawnym E. Mam nadzieję, że grupa byłych ultrasów, wykupując na parę meczów do końca rundy karnety na ekskluzywne miejsca trybuny wschodniej, kierując się chęcią prowadzenia dopingu na równi z młynem z dawnego E czy wcześniejszego D, traktowała ten pomysł jako przejściowy, do czasu oddania stadionu w całości i w przypadku niedogadania się z klubem, grupa ta nie będzie z tego powodu walczyła z klubem. Nie podejrzewam bowiem ludzi po 30 lub 40 o głupotę i niezrozumienie naszego stadionu, gdzie dwie trybuny za bramkami i to trybuny jednopoziomowe, są najbardziej wskazanymi trybunami dla dopingu stojącego i fanatycznego oraz mającego ogromny wpływ na przewciwnika, bowiem przez dwie połówki meczowe, za bramką przeciwnika będzie piekło. Naturalnym też wydaje się podejście klubu do tego faktu, że dwie dwupiętrowe ekskluzywne trybuny powinny być siedzące bardziej a dwie jednopoziomowe za bramkami, stojące i fanatyczne. W każdym razie należy z klubem dyskutować i negocjować a nie stawiać klubowi warunki tzw. " nie do odrzucenia", z powodu żądania uznania za kolejną grupę kibicowską, na szczególnych prawach i to usytuowaną we wspólnym miejscu stadionowym z kibicami pragnącymi miejsc siedzących. Inaczej niż ultrasi z dawnego D czy E, zajmujący całą trybunę pod swoją wyłączność i nie kolidujący z oczekiwaniami innych kibiców. Trochę rozsądku i zrozumienia sprawy by się przydało, gdyż w/g mnie to klub i Basałaj decydują i raczej mają rację, co do charakteru poszczególnych trybun stadionowych oraz interesów klubu a w tym poszczególnych grup kibicowskich. Jeśli nie interesują Was oczekiwania innych kibiców z tej samej trybuny, to albo wykupcie wszystkie miejsca z tej trybuny i " róbta co chceta" albo uszanujcie interes większości kibiców z tej trybuny, a nie wykupicie kilkaset miejsc po środku trybuny i lekceważąc interesy innych kibiców oraz klubu, prawdopodobnie usuniecie ich ze stadionu pod hasłem " tworzymy doping stojący na wschodniej". Jeszcze raz namawiam do rozsądku i ponownego przemyślenia sprawy oraz prawdziwego interesu tak klubu, jak i Waszego, gdzie uważam, że najlepszym miejscem do zorganizowania dopingu stojacego i fanatycznego, są dwie trybuny za bramkami. Dawna trybuna D dla ABG a dawna trybuna E dla FC, byłych ultrasów i innych chętnych. Zaś trybuna wschodnia sama uykształtuje się z czasem, albo bardziej po stronie dopingu trybun ultrasowskich, przynajmniej od czasu do czasu w trakcie meczu, albo po stronie kibiców teatralnych bardziej, z drugiej strony boiska trybuny zachodniej