Wyświetl pojedynczy post
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 23:25
Wszyscy tutaj zapominają o chyba najważniejszym aspekcie prowadzenia dochodowego biznesu jakim według Basałaja ma być Wisła Kraków jako klub piłkarski a mianowicie:

skoro istnieje zapotrzebowanie na pewien produkt to podstawowym obowiązkiem prezesa jest zapewnienie jego dostępności.

Skoro więc istnieje zapotrzebowanie na miejsca stojące podczas meczu i co więcej kibice są gotowi za nie zapłacić tą samą cenę co wabieni na stadion nowi klienci, którym Basałaj tak chce zaoferować komfort oglądania widowiska o póki co wątpliwym poziomie to ich obowiązkiem jest odpowiedzieć na to zapotrzebowanie.

Niech mi ktoś wyjaśni jakim jest problemem podzielić trybunę E według poziomów. Dół gdzie siedzą super Vipy tylko i wyłącznie siedzący, może być nawet ze stewardami, a na górze niech decydują ludzie którzy tam przyszli. Oczywiście bez chamstwa i prostactwa.

Na początku myślałem, że Basałaj mówi w prasie o tym komforcie oglądania meczów, spędzania czasu na stadionie jak w galeriach handlowych tylko po to, żeby przemycić do prasy wzmianki o stadionie. Teraz widzę, że nie ma pomysłu jak to wszystko ma wyglądać.

Wypada się jedynie cieszyć, iż zostały nam tylko 4 mecze do końca rundy, a od nowego roku wszystko wróci do normalności czyli dawne A/B sobie mogą z radością siedzieć na gazetkach, D i E mogą stać, a na C niech się samo klaruje, albo góra dla stojących dół dla siedzących.

Poza tym, nie wyobrażam sobie żywiołowego dopingu na siedząco.

Edit: Powie mi ktoś jak to dzisiaj wyglądało w Pyrlandii, bo nie oglądałem Amici? Stali tylko za bramką czy też może około 30 tys.osób z trybun wzdłuż boiska dostanie zakaz stadionowy?
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez Greeg : 30.09.2010 o godz. 23:31.
Odpowiedz cytując