Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 23:07
Tylko na te mecze, które wymieniasz przyjechalo pol Polski zobaczyc na zywo Barce czy Real,a chyba nie chodzi o to zeby zjezdzala nam tu raz do roku piknikownia, tylko o to by miec kibiców wiernych Wiśle..Nikt nie plakal na ceny w meczach z Realem czy Barca? Dzieki tym cenom mecz ogladnalem w TV, a na Reymonta jestem co kolejke od 15 lat..Dlugo po tym mialem jeszcze do klubu zal za to, że wycisnąć chcial maksimum z naszych kieszeni, przez co nie bylem na tak ważnych meczach.
Fakt mecze,które ja wymienilem byly zbyt wczesnie, co nie zmienia tego ze powinien byc komplet i gdyby ceny byly nizsze pewnie sami uczniowie wypelnili by ten stadion..Przeciez wtedy gralismy kosmos!!
Prosty przykład, mecz z Vitoria Guimaraes, rywal ze sredniej (niskiej) polki, ceny chyba 25-30 zloty na E i praktycznie komplet na trybunach.

W tej chwili mamy bilety dwa razy drozsze, na kazda trybune od żydów..U nich nagłe rozmnożenie, u nas tylko twardy elektorat..Majac bilety po 10(za bramke) i 15(na prosta) kazdy z nich mogł wziac kogos pierwszy raz na mecz stawiajac mu bilet, taki nowy najczesciej lapie zajawke i zaczyna chodzic regularnie!
Nie mowie ze u nas bilety powinny byc,az tak tanie..ale wg mnie rozsadne ceny to takie , kiedy bedzie chodzic regularnie 25 tysiecy ludzi na mecz,a przy dzisiejszych cenach nie możemy osiagnac kompletu.

Dla mnie umiarkowane ceny to:
C,G= 20 zl ( 9 tys. miejsc)
Łuki=25 zl ( ponad 5 tys. miejsc)
srodek E-40zl
pozostale E=30zl
srodek A= 50 zl
pozostale A= 40 zl
Topowe mecze(4 w sezonie) drozsze o 10 zl.

Do tego znizki (20-25%) dla kobiet, mlodziezy uczacej sie,emerytów,fan clubów, bilety rodzinne, punkty lojalnosciowe. Z takimi cenami mysle ze spokojnie mielibysmy srednia kolo 25 tysiecy,a po pewnym czasie moze i wyzsza.
Przeciez zarobek w dniu meczu to nie tylko bilet..Jak bilet bedzie w miare tani to kazdy zje w przerwie hot doga i wypije pepsi(zasilajac kase klubu),a jesli z trudem uzbieral na bilet to na dodatkowy wydatek na stadionie juz nie bedzie mial pieniedzy!
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 30.09.2010 o godz. 23:36.
Odpowiedz cytując