Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 20:20
palikot napisał(a):Wyświetl post
a gdzie ja napisalem, ze ci co chcą siedzieć nie sa kibicami Wisły? widze, ze macie problemy z czytaniem... Ja poruszyłem inny problem. Czy uważacie, że kibicem Wisły jest ten, co na mecz nie przyjdzie bo nie może sobie usiaść? Suoer!! Po drugie sektory dla tych co chcą siedzieć pewnie ze muszą być, ale nie moze być tak, cała trybuna ma siedzieć, bo dzieci i starsi chcą sobie posiedzieć... Sektor AiB jest od tego...
P.s To jak? Jutro wszyscy siedzimy!! Ja chce stać a na G zabrakło biletów! to czemu mam siedzieć? Niech mi klub odpowie, albo wy...

ps oglądam sobie mecz Amiki... tam wszyscy stoją... ciekawe czy dzieciom to przeszkadza...

Fajnie najpier mowimy, że rozszerzamy mlyn na F i najdalej jak sie da a potem mówimy, że mamy tam siedzieć... grubo...
Dlatego, że na stadionie są tylko miejsca siedzące(młyn na osobnych zasadach) i stojąc będziesz zasłaniał innym ludziom, albo uniemożliwisz im korzystanie z miejsca siedzącego za który zapłacili. Musisz zrozumieć, że nie każdy odczuwa przyjemność spiewajac, krzyczac, badz skaczac przez 90 minut. Masz ochote stać, to odejdź gdzieś gdzie nie bedziesz nikomu zasłaniać - proste. Badzmy cywilizowanymi ludzmi i pamietajmy o tym, ze nasze prawa koncza sie tam, gdzie zaczynaja innych.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując