|
Buziek_LG to rzeczywiście mamy odmienne spojrzenie na to wszystko.
Astiz jeden z gorszych stoperów w lidze? Sorry, jak dla mnie jeden z lepszych. Świetnie czyta grę i potrafi się ustawić, do tego ma serce do gry -oby więcej takich zawodników w Legii (nie wiem co masz na mysli pisząc o poważnym klubie? Bo tak naprawdę to praktycznie żaden piłkarz z naszej ligi nie ma szans na regularną grę w poważnym zepsole. Zdarzają się raz na jakiś czas wyjątki, jak Błaszczu, Mucha czy Marcelo. To co nie wystarcza na poważną drużyne, zwykle starcza na naszą ligę)
Choto też gra dobrze, o ile nie łapie kontuzji (co niestety zdarza mu się coraz częściej, stąd gorsza gra w ostatnim czasie. Ale przypomnij sobie jak wrócił na mecz ze Śląskiem, jak wszystko czyścił)
Tak, masz rację, że obrona Legii straciła sporo goli. Tylko nie bierzesz pod uwagę, w ilu spotkaniach w tym sezonie Choto i Astiz grali razem w składzie (do tego absencja Rzeźniczaka). Odpowiedz jest taka, że bardzo rzadko (przypominam, obu dręczył kontuzje).
Widzę, że nie oglądałeś Jędrzejczyka w Koronie. Popytaj kibiców Korony, poczytaj wypowiedzi trenera tego zespołu o Jęczy. Kucharczyk- w 3 lidze król strzelców (tak to tylko 3 liga, ale gdzieś trzeba się pokazać). Nie był to tylko wyskok, kolejny sezon potwierdził, że ma talent. Wszedł do drużyny Legii przebojem, najlepszy zawodnik w 3 kolejnych meczach Legii (z Zagłębiem i Pogonią, z Lechem ustapił Vrodljakowi).
Chinyama- tak jest irytujący. Jak słaba musi być nasza liga, skoro został współkrólem strzelców tej 'ekstra'klasy.
Piszać ''Potencjał rozpoznaję po tym, gdzie i jak grali.'' powinienem jeszcze dodać wiek piłkarza. Wszyscy któzy przyszli nie są 'emerytami' jak wymienieni przez Ciebie zawodnicy (Romario-który myślę, że nadal by dawał radę u nas w lidze, Ronaldo? Daję radę nadal, spójrz na jego statystyki w Brazylii. W polskiej lidze miażdzyłby.)
Skąd masz info o Knezevicu to ja nie wiem. Ale widocznie masz dobrych informatorów (to samo tyczy się Fabiana).
Raczej się nie przekonamy do swoich racji. Ja głównego winowajcę w słabej grze Legii widzę w osobie Skorży, który dla mnie jest bardzo słabym trenerem. Im szybciej odejdzie, tym lepiej dla klubu z Ł3.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 30.09.2010 o godz. 19:32.
|