Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 18:23
palikot napisał(a):Wyświetl post
dla was miejsce na G1 rząd 32 bądź 1 miejsce 1, 2. Po co ty idziesz na młyn skoro nie znasz nawet podstawowych zasad jakie tam obowiązują? ciekawe czy chociaż bedziesz "stal" nie mowiąc juz o dopingowaniu...
Co do tej wypowiedzi Basałaja o zakazie stania Wy chyba nie myślicie, ze ochrona usadzi 18 tys ludzi i każe im grzecznie siedziec Z dystansem do takich wypowiedzi... przychodzimy na mecz i stoimy wszyscy. Mi sie wydajże ze jemu bardziej chodziło o stanie w przejściach przy wyjściu z trybuny i zasłanianie komuś kto stoi z tyłu... ja tak ostatnio zrobilem, to ochroniarz zwrócił mi uwage zebym sie przesunąl... nic strasznego
Co za bzdury wygadujesz? Dlaczego wszyscy mają stać? Owszem, tam gdzie jest młyn tam mogą obowiązywać określone zasady, ale dlaczego u licha cały stadion ma stać?. Mnóstwo osób ma ochotę sobie usiąść na krzesełku i obejrzeć mecz, dopingując sporadycznie, bądź w ogóle.
Ludzie którzy mają takie podejście jak Ty będą powodować, że nigdy nie zapełnimy naszego stadionu. Na ostatnim meczu spotkałem takich ludzi. Stali na D21 w pierwszym rzędzie i za nic nie chcieli usiąść. Nie spiewali, po prostu stali dla samego stania, przez co cały sektor musiał stać. Wielu ludzi było niezadowolonych i nie sądzę by po raz kolejny wybrali się na stadion, gdzie musza się wysilać, aby coś zobaczyć. Poprostu zostania w domu i tam spokojnie obejrza mecz. Wlasnie przez matołów, powodujących takie sytuacje będziemy mieli kłopoty z frekwencją.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując