|
Ja nie mam słów do takich gosci jak ty..
Biletów po 20 zlotych nie ma w sprzedazy(wszystko abonamenty), zostaje tylko pareset sztuk niewykorzystane przez FC..
Czyli pozostaja bilety po 30 zlotych..Czy uwazasz ze wydatek 60 zlotych(2xmecz w miesiacu) to jest maly wydatek dla 14-19latka? Mało kto w tym wieku pracuje,a nie kazda mamusia moze dac 60 zlotych w miesiacu na mecze(tym bardziej ze wykreowany przez media wizerunek kibica, solidnie ja odstrasza od tego by poslac tam syna).To samo wypad rodzinny na łuk 120 zlotych(mama,tata,dwoje dzieci).. Dla Ciebie najtansze bilety moglyby byc nawet po 50 zlotych(tak wczesniej pisales), wiec albo juz pracujesz, albo jestes bananowcem..
Kraków jest specyficznym miastem, to nie Poznan gdzie pomimo stosunkowo wysokich cen na Salzburg przyjdzie dzis 42 tysiace. Pamietasz mecze UEFA u nas? Ile bylo ludzi na meczach z Tottenhamem,Interem,Hajdukiem,Sarragossa,Sevilla? Niby mega ważne mecze, a ludzi bylo dwa razy mniej niz w nastepny weekend na meczu ligowym..Bo bilety byly po e 50 zlotych, co okazalo sie zbyt wysoka ceną!
Po oddaniu calego stadionu bedzie wiecej o te 3500 miejsc po 20 zlotych, to w jakims stopniu rozwiaze problem..Ale i na pozostale sektory klub bedzie musial dac umiarkowane ceny i dodac do tego kilka grup których obejmie znizka..Inaczej bedzie nas chodzic po te 16-20 tysiecy maks..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 30.09.2010 o godz. 17:39.
|