Wyświetl pojedynczy post
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 15:15
0 22 napisał(a):Wyświetl post
1. Za czasów rządów PO założono więcej podsłuchów niż za rządów PiS.
2. Projekty 'przejęcia' internetu wymyślała PO, chciała również ostatnio dodać kompetencje CBA, kwestionowane kiedyś przez Trybunał Konstytucyjn.
3. Konferencje prasowe w sprawie zabójstwa Laptopa i spożycia dorsza nie były gorsze.
4. Kurczowe trzymanie się stołka w odniesieniu do faktów: czyli głosowanie nad samorozwiązaniem sejmu, w sytuacji, gdy mogli 'wytrzymać' jak wcześniej aktualni idiole Belka i Buzek - piękne

Typowe radio Erewań. Nałykałeś się jakiś bredni nie mających poparcia w faktach, do tego dołożyłeś sobie świat równoległy, żyjesz w matrixie i jest Ci fajnie
Wiesz, samo to że kibicujesz Legii jest dla mnie argumentem, że nie możesz mieć normalnych poglądów. Otóż podajesz mi przykłady, które nie kwestionują tego co napisałem a jedynie jak dziecko w piaskownicy ( "my to ale oni tamto gorsze"). Odrobinę samokrytyki zwolenniku PiS. Czy ja gdzieś piszę o PO? Skąd pomysł, że popieram PO? Poza tym, przejął ci ktoś internet ? Dane o podsluchach to śmieszne nieco, bo gdybyś naprawdę wiedział ile jest podsłuchów i gdzie, to czy byłoby to tajemnicą operacyjną jeszcze? Nie byłoby. Przynajmniej nie podsłu..... się wszystkich i to na nielegalnych zasadach - czy Tusk podsłu..... partnera w koalicji Pawlaka, tak jak ludzie Kaczyńskiego podsłuchiwali jego przyjaciela Andrzeja Leppera?
Które "brednie" nie mają poparcia w faktach? Może te o konferencjach prasowych? faktycznie, to w tym moim równoległym Matrixie była wojna dzień w dzień o pierdoły.
Już o konsultowaniu decyzji z Rydzykiem to tym bardziej sobie uroiłem.
Jasne. Tak wmawiaj sobie. Gdzieś napisałem, że kogoś popieram? Po prostu nie chcę rządów PiS-u. I z czworga złego nie wybiorę PiS-u, wolę PO-PSL, wolę też mimo wszystko komuszków. UPR też wolę od PiS-u. I coś w tym widzisz destrukcyjnego albo urojonego?

I czekam na to, o jakich bredniach według Ciebie pisałem. Ewentualnie możesz przyznać, że jesteś pod wielką fascynacją Jarosława, Lecha i ojca Tadeusza. Wtedy zrozumiem