felipe napisał(a):

|
A kto niby ją wyprzedzi tak masowo ? Korona? Może Lechia? Bez przesady.
|
4-7 z 15 drużyn ekstraklasy. Kto nie jest istotne. Ja nie przywykłem do patrzenia na rywali.
felipe napisał(a):

|
NIe dojdziemy do porozumienia, bo jesli dla ciebie najlepszy bramkarz ligi serbskiej 09/10 jest gorszy od Kapsy czy jakiegoś innego Merdy, a Vrdoljak też jest jakimś zerem to nie mamy o czym dyskutować.
|
Po pierwsze to Antolović nigdy nie był najlepszym bramkarzem ligi serbskiej bowiem grał w Chorwacji. Po drugie stanowczo wolę Kapsę który w 7 meczach wpuszcza 5 bramek(2 z jego winy) od Antolovicia który w 7 meczach wpuszcza 10 bramek(co najmniej 5 ze swojej winy). Jeśli Ty wolisz odwrotnie to myślisz podobnie jak właściciele Legii
felipe napisał(a):

|
Dla mnie potencjał to coś co drzemie w zawodniku, co można o nim wnioskować na podstawie dotychczasowej kariery. Nawet jesli aktualnie gra słabiej. Nie patrzę nigdy tylko na aktualną dyspozycję i tabelę, to zbyt proste i zwykle błędne.
|
To zacznij patrzeć. W Anglii jest takie powiedzenie "You are that good as your last game". A jeśli mówisz o potencjale no to nie wiem czemu tak źle oceniasz Kapsę toż to przecież mistrz Europy
Ale w jednym masz rację nie mamy o czym dyskutować bowiem myślisz życzeniowo(coś w nim jest, on ma potencjał, kiedyś będzie dobry, to przyszła gwiazda). ja zaś przywykłem do myślenia realistycznego(
jest przeciętniakiem,
gra słabo,
jest dobry) zaś kto ma rację przekonamy się za kilka miesięcy. Jeśli chcesz możemy nadać smaczek tej dyskusji i przyjąć zakład. Jeśli Legia nie będzie na co najmniej 2-gim miejscu to jesteś dla mnie powiedzmy 100 zł, zaś jeśli będzie to ja jestem dla Ciebie. Wchodzisz ?