MatMario napisał(a):

A czy ja piszę że dbać nie trzeba? Jasne że trzeba. Ale zarządzając klubem piłkarskim usiadłbym i pomyślał chwile co zrobić żeby to miał ręce i nogi. A nie wymyślił że kij z tym, wypuszczę "stewardów" i będzie dobrze. Był klub który tak zrobił i powiedz sam czy na zdrowie im to wyszło?
rabi jeśli tak to dla kibiców chcących stać trybuna G jest po prostu niewystarczająca. Podporządkować się czemu mają kibice? Komu? Ty nie rozumiesz że stadion czy jest nowy czy stary to jednak różni się deczko od wszystkiego innego! Chcesz wydać nakaz, to proste że trafi to na opór. Ale ktoś tego nie pojmuje i widzę że nie jedynie Basałaj...
|
Nikt nie ma ochoty wydawać nakazów. Może jestem marzycielem i mam za dużą wiarę w ludzi, ale liczę, że Ci, dla których nie ma miejsca na G z powodu nie oddania całego stadion zrozumieją obecną sytuację i do wiosny pójdą na rękę klubowi, że się tak wyrażę i uszanują jego wolę. Chyba nie jest trudnością przez cztery mecze dostosować się do prośby Basałaja? No chyba, że jednak jest to za duży problem.
A tak na marginesie są jeszcze miejsca na G, więc aż tak źle z tym niewystarczaniem trybuny G jeszcze nie jest. Raczej myślę, że problemem jest to co ktoś wcześniej napisał, że są ludzie z dawnego C , których stać na te bilety, a na dawnym C stali i teraz też by chcieli.