szprotson napisał(a):

Ale My nie możemy choćbyśmy bardzo chcieli postawić Milana w bloku z Marcelo, Głowackim i Alvarezem.
Czyli jednak wychodzi na to że, twój żal wylewany na forum spowodowany jest utratą bloku defensywnego a nie zakupem bramkarza?
Tak, masz racje, zagrania Pawełka to zawał serca...ale, na ostatnim meczu na R22 Milan Jovanic pozostawił takie samo wrażenie w czasie meczu. Gwoli ścisłości wyszedł mu tylko pierwszy wykop a reszta dolatywała do linii środkowej boiska gdzie zbierali piłke zawodnicy Korony.
Ja naprawde lubie Jovanica, miły w porząku sympatyczny piłkarz ale skoro trener kolejny już stawia na Pawełka i trener bramkarzy mówi że Pawełek jest lepszy, to wole zaufać im niż pseuco scoutom z forum, którzy swoją wiedzę opierają tylko i wyłącznie na jutubie bądz własnym widzimisię
|
Ten trener stawia na Żurawskiego i innych swoich pupilków, choć Maciuś oddycha rękawami, Riosa wystawia na skrzydle choć to jest napastnik...więc nie mów mi że Maaskant jest taki cudowny, bo jak napisał kolega wyżej gówno mnie to obchodzi ile on czasu potrzebuje żeby Wisła wygrywała