Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2010, 22:52
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To jest inna sprawa - Przy takiej grze to przyjdzie mecz z Zagłębiem i przyjdą tylko ci co są dziś na cenzurowanym u prezia.
Ale też trzeba wziąć pod uwagę to że czasy się zmieniają.Tak jak kiedyś bluzgi stanowiły dużą część dopingu. tak teraz trzeba to zostawić tylko na specjalne okazje.Podobnie ze staniem - odrobina inwencji a nie że zapłaciłem to stoję a jak komuś się nie podoba to niech wypierdala.Na dziś problem jest w tym że po za E czy tam G, miejsca są respektowane i nie ma tak jak kiedyś że jak ktoś chciał siedzieć to szedł tam gdzie się siedzi

Wiadomo że jak będzie stadion cały to problem zniknie(oczywiście nie do końca bo ile razy na starym stadionie dochodziło do lekkich nieporozumień w tej kwestii) ale na dziś odrobina zrozumienia z obu stron(choćby zamienienie się miejscami) i będzie git
Wybacz, ale mnie wpieniają takie głodne kawałki, gdzie prezio traktuje najwierniejszych kibiców jak debili. To co, może jeszcze będzie śpiewnik zatwierdzał? Oprawy sprawdzał?

Na Łazienkowskiej już próbowali, efekt znany. Tylko kretyn myśli kategoriami Manchesteru UTD nie zauważając takiego drobiazgu jak poziom sportowy klubu i ligi. Piknik da się zrobić w wała tylko raz, później zamiast na stadion kupi bilet do kina. No bo tak szczerze - zapłacić kilkadziesiąt złotych tylko po to, żeby zobaczyć jak Żurawski brzydko się starzeje?

To są prawdziwi "geniusze" - skopiować bezmyślnie wszystko poza najważniejszym elementem - widowiskiem sportowym. Wiecie, ja mam takie przeczucie, że przeciętny gość kupujący bilet będzie miał ( za przeproszeniem ) w dupie, że Bunoza jest ( podobno ) obiecujący, a Cikos młody.

No, ale ja nie jestem takim fachowcem jak Basałaj. Ten już się zastanawia gdzie upchać te matki z dziećmi...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.09.2010 o godz. 23:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując