harimata napisał(a):

Każdy Polak zadłużony na prawie 20 tyś zł przez nieudolną i kompromitującą politykę Tuska i jego sztabu, której priorytetem jest jak najdłużej ostać się przy władzy i zniszczyć gospodarkę. Podnoszenie podatków a co za tym idzie wzrost usług w sektorze państwowym i prywatnym to będzie problem dla wielu mniejszych firm i prywatnych przedsiębiorców i osób średnio zamożnych. Kryzys ominął Nas szerokim łukiem aby uderzyć z potrojoną siłą przez nieudacznictwo PO i koalicji rządzącej. Gdyby nie PiS i prawicowa\wolna prasa to ludzie nadal by czekali na drugą Irlandię. Wszechobecna tolerancja wchodząca coraz to bardziej w każdą dziedzinę życia społecznego i publicznego zniewala ludzi i karze im respektować jeden ogólnie przyjęty światopogląd nie licząc się z osobami które go nie akceptują i spotykają ich za wolność słowa represje. Naśmiewanie się z religii chrześcijańskiej i walka z symbolami religijnymi o usuwanie ich z miejsc publicznych godzi w fundamenty trzymające jeszcze ten kraj przy życiu i fundamenty na których został on zbudowany i istniał gdy próbowano go wymazać z map świata. Służalcza polityka wobec Rosji i klękanie na kolanach przed mocarstwami Europy godzi jak ostrze w serca wielu Polaków walczących o niepodległość ojczyzny w AK czy Solidarności. To tuszowanie sprawy katastrofy Smoleńskiej przez idiotyzm, brak wiedzy i niekompetencje w celu wyjaśnienia przyczyn katastrofy.
Po tym tekście tylko kompletny idiota albo osoba cierpiąca na jakieś zaburzenia czy omamiona skrajnie przez zgraję Michnika powie, że PO to partia na którą zagłosuje. (bez osobowo) Nikt Ci nie karze głosować na PiS ale czy nie jest Wam wstyd za głosowanie na Tuska i jego zgraję ?
PS. Oczywiście wszystkiemu winien był Kaczyński i PiS razem z Kościołem i Rydzykiem.
|
Tak, chyba też chcę wrócić do rządów inwigilacji, podsłuchów, konferencji prasowych z udziałem Giertycha i Leppera, rządu mniejszościowego i kurczowego trzymania się stołka i zajmowania się pierdołami. To mnie przekonuje całkowicie do rządów PiS-u.