Marszałek napisał(a):

|
Sadze,że jest to problem pieniędzy. Skoro Pawełek ma jeszcze pól roku kontraktu to chcą aby go wypełnił grając niż płacić mu za samo siedzenie. A Serb?doprawdy nie mam pomysłu na niego w Wiśle. Może w polu by się przydał,bo bramkarz z niego żaden. Tylko miejsce Kurto zabiera na ławie. A wg mnie Kurto powinien grać w jak największej ilości spotkań na ile to możliwe,aby było wiadomo czy jest coś wart czy też nie. Kontuzja Pawełka czy kartka to Kurto powinien wchodzić z ławy a nie słaby Serb.
|
To by było bez sensu. Mnie tylko dziwi, że Jovanić jest przed Kurto,bo on się obecnie nie nadaje na ten poziom. Nie może w ekstraklasie stać między słupkami bramkarz, który nie potrafi grać na przedpolu. Choćby na linii wyczyniał cuda, to jest wada dyskwalifikująca. Pisałem o tym zresztą kilka tygodni temu, to mnie dzieciarnia chciała zjeść.
Po prostu Maaskant nie zaryzykuje przy naszej obecnej obronie ( która wiadomo jak gra w powietrzu ) odpuszczenia dośrodkowań w nasze pole karne. A tak właśnie byłoby przy Jovaniciu - biliby tylko balony w nasze pole karne i w końcu coś by weszło.