Krakfilm, przeczytaj regulamin forum. Za obrażanie, a już w szczególności piłkarzy, osób związanych z klubem - jest ban. "Szmaciarz" to prostacka inwektywa.
Odpowiadając:
Nie jestem wspierany przez Kracika.
Nic mi nie wiadomo, by ktokolwiek z moderatorów był wspierany przez Kracika.
I wcale nie jestem pewien czy zagłosuję na Kracika. Wręcz na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że chyba nie.
Nie wiem jakie wypowiedzi masz na myśli. Jeśli te na forum, to piszę tu jako osoba prywatna a nie "dziennikarz" i mam prawo głosić swoje osobiste poglądy, jak każdy inny forumowicz.
Nie widzę nic niestosownego w zadaniu Ci pytania czy jesteś rodziną Majchrowskiego.
Oczywiście dostajesz bana - za umieszczenie tego posta w temacie stadionowym a nie w "Pytaniach do moderatorów" (gdzie post został przeniesiony). Z litości ban na 2 dni, większość moderatorów dałaby Ci tydzień albo dwa.
lucekj napisał(a):

|
mam pytania : czy po skorzystaniu z opcji "IGNORUJ" będę mogł odbierać/wysyłać wiadomości prywatne od/do użytkownika, którego zignorowałem/lub on mnie?
|
Nie potrafię Ci odpowiedzieć. Przetestuj to z kimś. Możesz to spokojnie zrobić, bo można cofać opcję "ignoruj" dla danego ignorowanego w swoim profilu.