Co do Basałaja i Jego zarządzania to muszę przyznać, że jak na razie czuję się ogromnie zawiedziony przez tegoż Gościa. Spodziewałem się po Jego przyjściu znacznie więcej, choćby profesjonalizmu w podejściu do Kibiców i cóż... nadzieja na profesjonalizm poszła się j...ć, kiedy zobaczyłem organizację sprzedaży biletów przez jedną kasę w pierwszym dniu powrotu na R22. O rozpier... obrony i szukaniu następców tuż przed (i po) zamknięciu okienka transferowego już nie wspominając. Brak zainteresowania budową stadionu tylko dopełnia "czarę goryczy".
Osobiście jako historyk dołożyłbym kompletną ignorancję w kwestiach tradycji i zerowe zainteresowanie choćby powrotem BG na koszulki piłkarzy. I w taki sposób Basalaj chce szukać pieniędzy i zachęcić Kibiców do kupowania oryginalnych pamiątek
W tej chwili jednak najważniejsza sprawa to kwestia budowy stadionu i j...a Nas w żywe oczy przez majchrowskiego, który po raz kolejny Nas wy...ł. Mam nadzieję, że tym razem na stadionie da się uzewnętrznić swoje "uczucia" względem tego... "parcha". Dość z nieskuteczną jak widać polit-poprawnością, należy mu "jechać" na każdym meczu i nie tylko, mobilizować Rodzinę i znajomych do udziału w wyborach, a przede wszystkim (i tu zadanie dla SKWK) przepytać zarówno Dudę jak i Kracika (najbardziej prawdopodobnych rywali w II turze) na okoliczność dokończenia budowy, jak i podpisania umowy z Wisłą na korzystanie na rozsądnych warunkach.