Wyświetl pojedynczy post
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2010, 22:23
Zejdźcie z Gwiaździstego bo w wielu aspektach ma racje. Miasto robi nas czyli Wisłę w przysłowiowego ch*** po raz kolejny i nikt nie jest w stanie zareagować. Dziennikarzom nie zależy, kibice nie mają siły przebicia a zarząd siedzi cicho i liczy że cokolwiek ugra, bądź ma nadzieję na łaskawe rzucenie jakiegoś ochłapu.

A co do Basałaja to ja chociażby zdecydowanie widzę różnicę między nim a Wilczkiem, Hellerem czy Jurczyńskim. Póki co jest prezesem medialnym, lecz z jego opowieści mało wynika. Czas na ocenę jego polityki przyjdzie najwcześniej w zimie, ale póki co zamiast ostrej walki o obniżenie ceny najmu stadionu to ja widzę że szuka kasy wśród nas:

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...cuje_i_kupuje/

Rozumiem politykę budowania marki, ale litości ... Póki co czekam na obiecane boiska treningowe przy stadionie, elektroniczny system sprzedaży biletów. sektor rodzinny na stadionie wraz z promocjami dla ludzi, których klub chce tam ściągnąć, zaprezentowanie JAKIEGOKOLWIEK stanowiska w sprawie budowy stadionu, przedstawienie wizji zagospodarowania przestrzeni komercyjnych czy strategii mającej na celu związanie z Wisłą ludzi oglądających mecze okazyjnie a nie przedstawianie kibicowskich projektów jako okradających klub.

Temat o stadionie, ale niestety on jest tylko wierzchołkiem góry lodowej zbudowanej z zaniedbań. Czy to takie trudne poinformować kibiców, którzy żywo interesują się tym przedsięwzięciem co się dzieje ?

Edit:

Po wywiadzie Basałaja w Gazecie Krakowskiej zwariowałem.
Ostatnio edytowane przez Greeg : 28.09.2010 o godz. 22:28.
Odpowiedz cytując