Gwiaździsty napisał(a):

No to osiągnięcie zaiste godne Wisły ! Sprawił, że ma kto bilety sprzedawać oraz zaczął rozmawiać z miastem.
To mogą być "osiągnięcia" prezesa klubu z Koziej Wólki , a nie Wisły. Kabaret.
|
Jeśli nie dostrzegasz różnicy w prezesurze Basałaja a np. Wilczka czy Hellera, to chyba - za przeproszeniem - masz kłopoty z odbiorem rzeczywistości.
Heller rozp....ił wszelkie możliwe struktury klubowe, a Wilczek siedział jak mysz pod miotłą i nie ruszył tyłka z fotela.
Na Basałaja spadło kilka większych spraw, które musiał załatwić od ręki, począwszy od nowego sztabu szkoleniowego, na rozmowach z miastem skończywszy.
Czego Ty po nim oczekiwałeś w niecałe 3 miechy? Że pojedzie do magistratu, walnie ręką w stół i powie: żądam elewacji, kostki brukowej, telebimów i odbioru stadionu do końca sierpnia? No stary, litości, już nie masz kogo krytykować?
A co do kampanii anty-Majchrowskiej na stadionie, to ja również jestem zdania, że jest to nieodpowiednie miejsce. Ten stadion to nasza świątynia, jaka by nie była i powinniśmy wspierać drużynę, a nie prowadzić kampanie wyborcze.
Nie chcę się.politycznie uzewnętrzać na tym forum, bo to nie miejsce, ale powiedz mi, którego z kontrkandydatów Majchrowskiego widzisz w magistracie?
Czy Kracika, który obiecawszy miastu dodatkowe 17 miliardów PLN spowodował atak śmiechu u Tuska i zakrztuszenie się poranną bagietką? Czy może młodego, inteligentnego co prawda, ale totalnie niedoświadczonego i bez pomysłu na rządzenie Andrzeja Dudę?
Miasto zagłosuję na Majchrowskiego, czy tego chcemy, czy nie. Jeśli możemy mieć na coś wpływ i zemścić się za stadion, to zastanówmy się, co zrobić żeby poleciał zarząd ZIKIT-u, bo to bardziej realne według mnie,