Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2010, 15:51
Cytat:
Tak się zastanawiam, nie jestem za zaciągiem powrotów do ekstraklasy, ale dobrze by było dla samych zawodników może jakby wrócili do Polski: Jerzy Dudek, Jacek Krzynówek, Marek Saganowski czy Mariusz Lewandowski...
Póki co coś tam się przebąkuje o powrocie Boruca do Legii. Chociaż mnie się wydaje to abstrakcją - nawet jeżeli nie wywalczy podstawowego składu w Fiorentinie, to znajdzie sobie spokojnie klub w lepszej lidze za lepsze pieniądze, gdzie zostanie pierwszym. No bo wróci do Legii i co dalej?

Dudek z Realu, to może wróci, ale podejrzewam że jako trener, a nie jako bramkarz. Już pomiam, że on tam ładną kasę kosi, jest w towarzystwie super-gwiazd i trenuje z Mourinho, ale dodatkowo pomaga mu, że ma w Realu spory szacunek. Do pierwszego składu nigdy się nie przebije, ale jak te dwa-trzy razy wyszedł bronić, to pokazał, że równie dobrze mógłby w nim być.

Nie wierzę też w powrót Krzynówka, mimo że jest, o ile dobrze wiem, nadal bezrobotny. On jest już na samym skraju emerytury, w dodatku po kontuzji. Wątpię by mu do Drwaloklasy było spieszno - wątpię by mu ktoś zapłacił tyle, żeby chciało mu się jeszcze ryzykować zdrowie. Chociaż z drugiej strony, bezrobocie swoje robi.

Sagan dopiero co przeniósł się do Atromitosu i ma kontrakt na dwa lata. Też wątpliwe, żeby chciało mu się stamtąd ruszać, no chyba że będzie mu wybitnie nie szło. On akurat za granica w kratkę, ale nie można powiedzieć, że się nie sprawdził. Lewandowski tym bardziej nie wróci, też ma kontrakt na parę lat, a ligę ukraińską zna dobrze, więc da sobie tam radę.

Cytat:
Krzynówek zakończył karierę a Dudek?
Krzynówek sam twierdzi, że wcale jeszcze kariery nie zakończył.
Legionista
Odpowiedz cytując