Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2010, 10:16
Jakoś zdziwiony nie jestem,chodź trzeba przyznać,że gdy dochodzenie prowadzi policja nie ma to takiego rozgłosu gdy robi to CBA. Poza tym Leśne dziadki są tak na cenzurowanym,że nie zdziwiłbym się gdyby się okazało,że prewencyjnie niektórzy z nich mają założone podsłuchy. To byłyby jaja. Bo z drugiej strony nie wierzę aby organy ścigania wiedząc jaki proceder miał miejsce kilka lat wstecz,i to sami zatrzymani się do tego przyznają, nie prowadziły działań operacyjnych. Ja wiem,że wyznaczono nie wiedzieć czemu któryś tam rok,że niby do tego okresu była korupcja w kopanej a później już nie,ale tak z naiwnością laika mniemam,że szpera i szuka się dalej i tylko kwestią czasu jest kiedy ujawnione zostaną nowe wydarzenia i fakty. Nikogo nie oskarżam i nie podejrzewam,ale patrząc na naszą rzeczywistość jest to bardziej niż mniej prawdopodobne. Poza tym powstały,powstają stadiony, które trzeba jakoś zapełnić a sponsorzy i kibice nie przyjdą tam gdzie jest jakiś "wałek w powietrzu". Tak więc podejrzewam,że niektórzy właściciele klubów sami dbają i będą reagowali na różnego rodzaju machinacje, niejasności. Bo suma sumarum uderzy to w tych czystych i bogatych a im zależy na tym aby był spokój i jak najmniej podejrzeń wokół piłki, w którą ładują swoją kasę. Także telewizje będą startowały do nowego przetargu na prawa do pokazywania ligi, im także zależy na tym aby produkt przyciągał a nie zniechęcał. Czyli będzie czysto na ile to będzie możliwe, a na pewno nie będzie prymitywnej korupcji.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 28.09.2010 o godz. 10:23.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując