Feniks1983 napisał(a):

|
]Podsumowujac, ten sezon uwazam ze bedzie poswiecony na rzecz budowy nowego skaldu kosztem wynikow i pozycji w tabeli. Ja na takie poswiecenie jestem gotowy oby tylko dalo to pozytywny rezultat w przyszlosci.
|
Szczerze mówiąc ..ja też .....
Nowa Wisła niestety musi się budować parę lat w oparciu o takich zawodników jak Kurto, Bunoza, Cikos (!), Brożki, Wilk i Rado, Boguski, Małecki, Rios a z "weteranów" Palic, Cleber (przejściowo),
Na to by ci zawodnicy stanowili trzon trzeba poczekać może nawet rok.
a propos poprzednich wpisów:
dziwi mnie chwalenie Chaveza - to jemu uciekł strzelec bramki , to on powinien wylecieć z boiska w połowie pierwszej połowy za chamski faul. Ma nadwagę chyba.
Pawełek zagrał prawie dobry mecz - naprawdę na przedpolu był w niedzielę świetny ale przy bramce zawinił- zbyt pieczołowicie pilnując krótkiego rogu ..... nie był to "babol" w stylu Pawełka ale jednak błąd. Żeby była jasność: Jovanić nie wydaje się lepszy ...........
Cikos zagrał kiepsko ... tak powiedział m.in. Maskant ..... ale tak naprawdę czy popełnił jakoś błąd w defensywie

? wręcz przeciwnie: kilka dobrych interwencji pamiętam. W ofensywie było słabo ale co pokazał w tym zakresie w pierwszej połowie Palić

niewiele .... Tak mi się wydaje że po Boguskim kolejnym chłoptasiem do bicia jest Cikosz. Nie do końca słusznie.