orzeu napisał(a):

|
mic najpierw sie wycofujesz ze nie chodzilo ci konkretnie o mnie, a potem skrobiesz cos o nozycach i stole. zdecyduj sie. po raz ostatni powiem ze nie bede tolerowal tekstow "klamiesz" pod moim adresem.
|
Mistrzu, moze
zacytuj moje slowa, gdzie pisze o 'Twoich' banach ? Nigdy i nigdzie nie napisalem 'orzeu **** bo dal takiego bana'. Napisalem tylko i wylacznie to, ze bany 'z dupy wziete' sa na tym forum faktem, a Ty twierdzisz ze 'wszystko jest wyjasnione ...'. A tak nie jest
Czekam
Co do 'nozyc i stolu' tylko zauwazylem, ze jak kolwiek sie nie odezwe w tym temacie z prosba o wyjasnienie, jakos zawsze Ty bijesz piane wielce urazony. Wiec pewnie tylko jedno moze sie nasunac na mysl.
---
pan_premier napisał(a):

Do tego dochodzi też sama organizacja pracy- pomimo najszczerszych chęci nie ma bata byśmy wszyscy równo traktowali każde przewinienie. Dla przykładu user X pisze sensownie i jest normalny ale raz przesadził dostaje tydzień, user Y jest pokemonowaty zrobił dokładnie to samo dostaje dwa tygodnie. Wg mnie to sprawiedliwe bo mam w pamięci Y jako gościa do odstrzału, któremu usunąłem już srylion postów , a powód będą mieli ten sam.
Inny mod nie wie że Y to debil, i da mu bana krótkiego. cóż bywa.
|
Dziekuje Ci, ze jako jedyny sposrod modow w ciagu ostatnich 2-3 lat potrafiles sie do tego przyznac ! Za kazdym razem kazdy z moderatorow twierdzil ze nie ma rownych i rowniejszych, ze kazdego traktuje sie w indentyczny sposob.