For_FuN_ napisał(a):

Napisze krotko...nie zrozumiales mojego postu , wiec nie wiem o czym piszesz. 90% forumowiczow cieszylo sie z tych "wzmocnien", a kozlow ofiarnych(fatalnej, fatalnej gry) szuka wsrod pilkarzy, ktorzy zaraz koncza kariere lub takich, ktorzy nie graja. - tak wyglada to w duzym skrocie. A ja sie poprostu temu sprzeciwiam, bo nie ma to najmniejszego sensu.
P.S - Po kiego w takim razie zatrudniano takie zapchajdziury(tak mozna wywnioskowac z twojego postu), skoro nie potrafia sie wyroznic w polskiej, amatorskiej lidze  
P.S 2 - Z ta aklimatyzacja, to mam nadzieje zart...nasza liga jest przeciez na poziomie ligi Azerbejdzanu, Malty czy Estonii...
|
Nie, to ty nie zrozumiałeś. Mnie przeraża, że te zapchajdziury jak ich nazwałeś są lepsze od piłkarzy jakich mieliśmy w kadrze. Co widać np po Boukharim, mimo nadwagi.
Mnie przeraża, że 90% forum za obecne wyniki wini nowych zawodników, jakby to oni mieli ciągnąć tę drużynę za uszy - a nowi zawodnicy są albo melodią przyszłości, albo darmowi. Darmowi piłkarze z drugiej Bundesligi mają stanowić o silę wicemistrza Polski, i są obwiniani za złe wyniki. A nikt się nie zastanowi jak słabi musi być reszta, skoro ci obwiniani grają w pierwszym składzie.