Wyświetl pojedynczy post
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2010, 17:42
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Napisze krotko...nie zrozumiales mojego postu , wiec nie wiem o czym piszesz. 90% forumowiczow cieszylo sie z tych "wzmocnien", a kozlow ofiarnych(fatalnej, fatalnej gry) szuka wsrod pilkarzy, ktorzy zaraz koncza kariere lub takich, ktorzy nie graja. - tak wyglada to w duzym skrocie. A ja sie poprostu temu sprzeciwiam, bo nie ma to najmniejszego sensu.

P.S - Po kiego w takim razie zatrudniano takie zapchajdziury(tak mozna wywnioskowac z twojego postu), skoro nie potrafia sie wyroznic w polskiej, amatorskiej lidze
P.S 2 - Z ta aklimatyzacja, to mam nadzieje zart...nasza liga jest przeciez na poziomie ligi Azerbejdzanu, Malty czy Estonii...
Nie, to ty nie zrozumiałeś. Mnie przeraża, że te zapchajdziury jak ich nazwałeś są lepsze od piłkarzy jakich mieliśmy w kadrze. Co widać np po Boukharim, mimo nadwagi.
Mnie przeraża, że 90% forum za obecne wyniki wini nowych zawodników, jakby to oni mieli ciągnąć tę drużynę za uszy - a nowi zawodnicy są albo melodią przyszłości, albo darmowi. Darmowi piłkarze z drugiej Bundesligi mają stanowić o silę wicemistrza Polski, i są obwiniani za złe wyniki. A nikt się nie zastanowi jak słabi musi być reszta, skoro ci obwiniani grają w pierwszym składzie.
Odpowiedz cytując