Wyświetl pojedynczy post
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2010, 15:29
Szkoda mi trenera Maaskanta bo to nie jego wina ze ma takich obronców jakich ma.Niech Pan Basałaj sie tłumaczy.pozbywając sie w jednym okienku transferowym 4 podstawowych graczy lini obronnej to bylo samobojstwo. i tylko jakis optymistyczny wariat wierzyl w to ze Ci co przyszli odrazu beda pelnic taka role w druzynie jak poprzednicy.
To ze obroncy graja slabo to mozna bylo przewidziec.ale ze miedzy obroncami a pomocnikami w srodku zostaje taka duza przestrzen juz bardzo martwi.wlasnie w tym elemencie nasi przeciwnicy dosc szybko przedostaja sie w pole karne i robia zamieszanie.
Mam tez zastrzezenia co do osoby trenera Maaskanta. Po pierwsze:jak on moze pozwalac ciagle Maleckiemu wykonywac rzuty rozne i wolne? przeciez one sa zalosne.co mecz to samo.wysoka wrzutka i nic.ciagle tak samo.zygam juz tym.A druga sprawa to gracz Nourdin Boukhari.Fakt jego wczorajsze podanie wypracowalo sytuacje bramkowa.ale.jest ale. zawodnik bardzo powolny.prawie wogole niewidoczny.spowalnia wiekszosc akcji.jesli chce zaistniec w naszej lidze musi szybciej podejmowac decyzje.tu nei ma chwili na myslenie tylko trzeba szybko dzialac.Mam nadzieje ze trener nie bedzie patrzyl na nazwiska a na obecna forme poszczegolnych graczy.
Czy aby w obecnej formie naszej druzynie nie przydalby sie taki zawodnik jak Kosa,czy Paulista? zawodnicy którzy zawsze ciagneli zespol do przodu.Mam nadzieje ze w zimie Maaskant sprowadzi zawodników którzy nie beda tylko uzupelnieniem skladu ale przede wszystkim dobrym wzmocnieniem.bo jesli tak dalej pojdzie to czeka nas powtorka z sezonu gdzie zajelismy 8 miejsce.
Odpowiedz cytując