Wyświetl pojedynczy post
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2010, 14:43
kwestia wyjaśnienia
Jeśli siedzisz i pilnujesz tego forum codziennie to chcąc niechcąc banujesz po kilka kreatur dziennie.
Nie ma czasu na pisanie elaboratów, wyjaśniających powód. Jest regulamin, są zasady, jak je łamiesz to możesz dostać bana.
to raz

dwa
Czemu możesz? bo modów jest zawsze maks kilku nie wszystko się chce i da przeczytać.
Ktoś napisał coś i nie dostał, a ty dostałeś? życie, miałeś pecha.
Zrozumcie, że to nie jest forum miłośników nóżek borowików i nie ma 15 użytkowników. Przy tej liczbie modów, nie ma bata na sprawiedliwe, równe i braterskie traktowanie wszystkich.

Jesteście, jako użytkownicy, jakąś próbą, podobnie jak przeglądane posty, dla przeciętnego moda. Można mieć pecha, można mieć szczęście.

Do tego dochodzi też sama organizacja pracy- pomimo najszczerszych chęci nie ma bata byśmy wszyscy równo traktowali każde przewinienie. Dla przykładu user X pisze sensownie i jest normalny ale raz przesadził dostaje tydzień, user Y jest pokemonowaty zrobił dokładnie to samo dostaje dwa tygodnie. Wg mnie to sprawiedliwe bo mam w pamięci Y jako gościa do odstrzału, któremu usunąłem już srylion postów , a powód będą mieli ten sam.
Inny mod nie wie że Y to debil, i da mu bana krótkiego. cóż bywa.

no i na koniec wasze podpisywanie. Jeśli dajecie 5 banów dziennie, a w gorących okresach może i dwadzieścia i w każdym się podpiszecie, to wam braknie doby na to forum. 4 na pięciu ruszy z mordą, 2 z nich będzie grozić kolegami, sadem milicją czy własnymi umiejętnościami , a piąty z konta brata będzie przepraszał i błagał o przywrócenie.
Wielu próbowało się podpisywać, każdy szybko zrezygnował. To strata czasu. każdy zbanowany jest niewinny w każdy mod to ....
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 27.09.2010 o godz. 14:48.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując