Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2010, 13:42
Kurcze, mimo iz Slask jest na duzym stopie ostatnio to mecz uwazam bedzie bardzo ciezki. Nowa miotla to i wiadomo ze zawodnicy zagraja z wiekszymi ambicjami aby sie pokazac przed Lenczykiem. Dodatkowo sam Lenczyk ma ostatnio sposob na Nas i moze znowu cos wymyslic.

Co do Chaveza to komisja ligi wedlug mnie ma ciezki orzech do zgryzienia, bo w meczu Ruchu z Legia tez ktorys z pilkarzy zespolu z Wawki nadepnal na reke Pulkowskiego o ile dobrze pamietam i chyba nie bylo zadnej reakcji i kary, a moze sie myle W takim razie jest nadzieja ze i Chavez nie dostania"bana" . Jesli by sie tak stalo to wedlug mnie Wisla powinna zaprotestowac i podac ten wyzej przezemnie opisany "casus" odnosnie Legii.

A wracajac do kwesti meczu, faktycznie Zuraw poki co powinien odpoczac, zobaczymy co z Riosem czy da rade zagrac, jak nie to Maly powinien wejsc do pierwszej 11 i pokazac czy warto pokladac w Nim nadzieje. W obronie mysle ze zagraja Pietja i Branco na bokach. Posadzilbym tez Sobola na lawce i wpuscil na srodek kolo Wilka Jirsaka lub Gargule zeby zobaczyc czy z tej maki bedzie jeszcze chleb.

Oczywiscie jako niezrazony optymista licze na fajna gre i wynik do przodu, skromne 1:0 nawet by mnie zadowolilo.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując